Az épületek belső hőkomfortjának objektív mérése.

PMV-PPD mérés

Felhasználható a kellemetlenséget okozó
paraméter kiszűrésére

Megbízható előrejelzés

Back
Next
 
MenüA PMV_PPD vagyis az épületek belső emberi hőkomfortjának mérése többféle módon is felhasználható:Egy létesítmény birtokbavétele előtt

Ellenőrizendő, hogy a berlők vagy felhasználók számára várhatóan biztosítható-e a megfelelő hőkomfort

Téli vagy nyári mértékadó időjárás esetén a raszteres felmérés  alapján előzetes javaslat tehető a bútorok és a berendezés elhelyezésének praktikus módjára, a hűvösebb és melegebb helyek beazonosításával annak érdekében, hogy a használók a saját preferenciáikhoz lehető legközelebbi helyet foglalhassák el. Kijelölhető a tartós ottlétet nem igénylő berendezések      (pl- nyomtató, plotter, irattár..stb.) helye a kevésbé komfortos területeken. A hőt termelő berendezések megfelelő helyen történő elhelyezésével kiegyenlíthetőek az esetleges komfortbéli lemaradások.

Egy létesítmény birtokbavétele után

Rögzíteni a meglévő vagyis kiinduló állapotot
Ellenőrizni, hogy az új berendezés beépítése elérheti-e a kívánt hatást
Ellenőrizni az új berendezés teljesíti-e az elvárásokat?


Egy új, vagy részben új berendezés üzembehelyezését megelőzően.A komfort panaszok jogosságának és mértékének feltárására, valamint annak kiszűrésére, hogy a hőkomfort érzetet befolyásoló négy jellemző (légsebesség,páratartalom, léghőmérséklet, sugárzási hőmérséklet) közül mely, vagy melyek megváltoztatásával, kizárásával vagy közömbösítésével javítható vagy szüntethető meg a panasz.


Bármely hőkomfortra visszavezethető panasz rögzítése, dokumentálása vagy  igazolása érdekében.


Belső hőkomforttal kapcsolatos panaszok, vagy konkrét mérési igény esetén  keressen bennünket az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Pannon Infrared Bt.
2484. Gárdony Óvoda utca 17.
Monori Tamás
okl. építőmérnök
MEKH regisztrált energetikai auditor
Tel: 30/272-01-88
email:info@pannoninfrared.eu 


Kérdésekre és előzetes konzultációra is készséggel biztosítunk lehetőséget.
Munkáinkat szigorú határidő fegyelemmel végezzük az elérhető legmagasabb szakmai szinvonalon, műszeres mérésekkel alátámasztva, az adatok statisztikai elemzését is beleértve.
További részletek az energia auditot ismertető weboldalunkan olvashatóak.
Kapcsolat:
Email:
info@pannoninfrared.eu
Phone: (00)36/30/272-01-88


A weblap üzemeltetője a Pannon Infrared, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH)  által regisztrált energetikai auditor cég.
Cím:
2484. Gárdony
Óvoda u. 17.